Mujakić napušta Laktaše

U-21 reprezentativac BiH blizu Travnika

Mujakić napušta Laktaše

Da su Laktaši u teškoj situaciji pokazuje još jedna činjenica. Jedan od boljih igrača Laktaša, Sanid Mujakić, hoće da napusti ovaj klub.

„Imamo danas prozivku  klubu, a ja ću na toj prozivci zatražiti svoje papire. Ne ostaje mi se u Laktašima, jer ne bih da se borim za opstanak. Htio bih otići u neki drugi klub, koji će znati svoje ciljeve“, kaže ovaj U-21 reprezentativac Bosne i Hercegovine.

"Imam već nekih ponuda, gdje mi Travnik nudi da se vratim opet na Pirotu. Ako dobijem čiste papire, postoji mogućnost da pojačam Travnik. Moram naglasiti da me traži još dosta klubova koji se takmiče u Premijer ligi. O svemu ću dobro da razmislim i da izaberem najbolju opciju za nastavak karijere“ rekao je Sanid Mujakić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.