Mujakić: Žao mi je što nismo obradovali naše navijače

Mladi defanzivac bordo tima

Mujakić: Žao mi je što nismo obradovali naše navijače

Samir Mlaćo

Fudbaleri Sarajeva remizirali su jučer na Koševu sa Slobodom. Susret 22. kola Premijer lige BiH završen je rezultatom 0:0, a svoje viđenje susreta prenio je za fksarajevo.ba mladi defanzivac Nihad Mujakić.

"Ostaje žal zbog propuštenih prilika i gubitka dva jako bitna boda u borbi za mjesta koja vode u međunarodno takmičenje. Bilo je teško igrati na onakvom terenu i žao mi je što nismo obradovali naše navijače. Mislim da smo imali više od igre na jučerašnjoj utakmici, ali nismo uspjeli da realizujemo šanse koje smo imali.", rekao je Mujakić, osvrnuvši se potom na predstojeću utakmicu protiv Širokog Brijega.

"Igramo protiv direktnog konkurenta i smatram da ne može biti bolja prilika za nas u ovom trenutku, da pokažemo karakter i kvalitet nego na toj utakmici. Imamo još nekoliko dana do susreta, nadam se da ćemo se oporaviti i spremiti za sve ono što nas čeka i naravno, nadam se dobrom rezultatu.", zaključio je  mladi fudbaler.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi