Mujakić: Zaslužili smo pobjedu, hvala našim navijačima

Štoper Sarajeva nakon pobjede nad Željom

Mujakić: Zaslužili smo pobjedu, hvala našim navijačima

Sarajevo je večeras u 25. kolu PL upisalo veliku pobjedu na gostovanju kod najvećeg rivala Željezničara.

Bordo tim je slavio sa 0:3, a Nihad Mujakić je nakon utakmice kratko govorio za SportSport.ba.

"Odigrali smo dobru i kvalitetnu utakmicu, mislim da smo zaslužili pobjedu, ispoštovali smo dogovor iz svlačionice. Naravno pratili su nas naši sjajni navijači i zahvaljujemo im se na tome", izjavio je nakon utakmice štoper Sarajeva Nihad Mujakić, pa dodao:

"Blizu smo titule, ali ima još puno da se igra. Svašta se još može desiti, ali mi idemo od utakmice do utakmice, želimo sve da pobijedimo i naravno osvojimo titulu".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije