Mujdža čeka svoju priliku

Još bez debija za BiH

Mujdža čeka svoju priliku

Mensura Mujdže neće vidjeti u dresu Bosne i Hercegovine u naredna dva susreta koja bh. tim bude igrao protiv Švedske i Njemačke.

Selektor Safet Sušić pozvao je Mujdžu na okupljanje i ovaj normalno trenira sa ostatkom reprezentacije.

"Sušić mi je dao priliku da treniram sa ostatkom ekipe, kako bi se bolje upoznali lično, ali i na terenu. Ostaću sa reprezentacijom sve do Frankfurta, iako najvjerovatnije neće moći zaigrati zbog problema oko promjene sportskog državljanstva. Ipak, nadam se da će svi problemi do narednog okupljanja biti otklonjeni, te da ću moći zaigrati u avgustovskom terminu", rekao je Mujdža za SportSport.ba.

Tako će ovaj fudbaler njemačkog Freiburga svoju priliku da debituje u dresu BiH ipak morati još sačekati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.