Mujdža: Freiburg je danas jači nego prije godinu dana

Mujdža: Freiburg je danas jači nego prije godinu dana

Fudbaleri Freiburga novu sezonu dočekuju sa visokim ambicijama, a jedno od najvećih pojačanja za njih je oporavak Mensura Mujdže. 

Desni bek Freiburga propustio je dobar dio prošle sezone zbog neugodnih povreda koje su ga pratile, ali je na sreću zdrav i spreman došao na okupljanje naše reprezentacije pred Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

„Osjećam se konačno dobro. Ovdje sam pet godina, a to vrijeme je prošlo meni jako brzo. Igrati na Svjetskom prvenstvu bilo je dragocijeno iskustvo i velika stvar za sve nas. Spremni smo, smatram da smo jači u odnosu na prije godinu dana,“ kazao je Mujdža za Kicker.

Freiburg novu sezonu Bundeslige otvara gostovanjem kod Eintrachta iz Frankfurta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.