Mujdža propušta Nürnberg, možda i ostatak sezone?

Nastradali ligamenti skočnog zgloba

Mujdža propušta Nürnberg, možda i ostatak sezone?

Samo što se vratio na teren nakon dužeg izbivanja zbog povrede, a potom i ustalio u početnom sastavu ekipe Freiburga, novi peh zadesio je reprezentativca BiH.

Desni bek našeg nacionalnog tima već je u 34. minuti utakmice 27. kola na gostovanju kod HSV-a morao biti izmijenjen. 

To je svakako novi peh za sasta Christiana Streicha koji se grčevito bori za opstanak, ali i za reprezentativca BiH koji već duže vrijeme ima problema sa povredom.

O težini povrede još uvijek nema tačnih i preciznih informacija, ali poznato je da su bh. reprezentativcu nastradali ligamenti skočnog zgloba i sigurno ga neće biti u sastavu Freiburga u meču protiv Nürnberga pred domaćim navijačima.

Pojedini njemački mediji pišu kako je za Mujdžu sezona završena, dok oni željni senzacionalističkih naslova govore kako je za našeg reprezentativca upitan i nastup na Svjetskom prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.