Mujdža se danas protiv Dortmunda vraća u tim Freiburga

Povreda i bolest prošlost

Mujdža se danas protiv Dortmunda vraća u tim Freiburga

Freiburg na posljednjih pet utakmica ne zna za pobjedu. Novi težak zadatak pred izabranicima Christiana Streicha je danas, a protivnik je drugoplasirani tim na tabeli Borussija Dortmund. 

Vegar Eggen Hendenstad i naš Mensur Mujdža koji je odsustvovao na tri posljednje utakmice vraćaju se u tim, dok će meč protiv Milionera propustiti Vaclav Pilar i Sebastian Freis.

Pobjeda nad Borussijom značila bi napredak Freiburga za za dva mjesta i bijeg iz opasne zone. U tom slučaju Mujdžin tim na tabeli bi prestigao HSV i Ibiševićev Stuttgart.

Bičakčićev Eintracht Braunschweig je i dalje posljednji sa 17 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.