Mujdža: Šteta za onu priliku Lulića

Mensur Mujdža nije razočaran nakon poraza od argentinske reprezentacije u prvom susretu na Svjetskom prvenstvu.

"Šteta što smo rano primili nesrentni gol i mislim da njima bilo puno teže da nisu dali taj gol. Vidjelo se da i Argentinci imaju problema kada smo počeli igrati. Šteta što ona prilika Lulića nije završila u golu, sve bi bilo drugačije", rekao je Mujdža za SportSport.ba, dodavši kako je sretan što je Ibišević postigao povijesni gol za našu selekciju.

"Drago mi je zbog Vede, da je postigao naš prvi gol na SP-u. Mislim da smo bili dosta dobri bez obzira na sve. Prošli smo dosta ovih velikih utakmica, pa nismo potonuli kad smo primili gol. Vjerovali smo u sebe, vidjeli smo da se može igrati s Argentincima".

"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.