Desni bek Zmajeva

Mujdža: Želimo pobjedu nad Meksikom

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će koplja po treći put ukrstiti sa selekcijom Meksika. Izabranici Safeta Sušića nadaju se pozitivnom rezultatu i dobroj igri, a optimista je i Mensur Mujdža.

„Meksiko je kvalitetna ekipa koja nas je dva puta porazila. Na ovom stadionu smo posljednji put poraženi u posljenjem minutu. Pripremamo se za ovaj meč kao i za svaki drugi, a nakon današnjeg treninga malo bolje smo upoznali i teren na kojemu ćemo igrati,“ izjavio je Mujdža i dodao:

„Nadamo se da će tako biti iako je nama bitnije da igra bude kako treba. Rezultat je u prijateljskim utakmicama manje važan, ali svakako da želimo pobijediti.“

Na kraju kratkog razgovora Mensur je govorio o navijačima koji Zmajeve prate na svakom koraku.

„Navijačima smo zahvalni na podršci koju nam pružaju. Nekad je manje, a nekad više publike, ali to je manje važno. Oni su prisutni na svakoj utakmici nadam se da će doći u velikom broju.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.