Mujić između Željezničara i Sarajeva

Gdje će talentovani fudbaler?

Mujić između Željezničara i Sarajeva

Nakon što je Muhamed Mujić napustio ekipu tuzlanske Slobode, krenula je velika utrka za njegovim potpisom.

Već ranije interesovanje je pokazao sarajevski Željezničar, koji ga silno želi vidjeti u svojim redovima.

"On se nalazi odavno na našoj listi želja i bio bi nam sigurno veliko pojačanje. Naš stručni štab ga prati već duže vrijeme i jedan je od najboljih mladih igrača. Mi ćemo sve učinti da ovaj nadareni fudbaler stigne u naše redove“, rekao je pomočni trener Željezničara Almir Memić.

Ipak, Želji neće biti lako dovesti ovog igrača, jer se u posao umiješao i gradski rival Sarajevo. Nakon što su čuli da je slobodan igrač, odmah su krenuli u akciju da ga dovedu.

"Jako smo zainteresovani za ovog igrača, koji je veoma mlad i kvalitetan fudblaer. Znamo da je u Slobodi bio jedan od boljih igrača. Nama je potreban jedan igrač u sredini terena, tako da bi nam Mujić odlično došao na toj poziciji. Mi smo ga predložili našoj upravi, sada je na njima da ga dovedu u Sarajevo. Iskreno se nadamo da će ovaj mladi igrač pojačati naše redove“, rekao je trener Sarajeva Emir Alihodžić za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti