Mujić: Nije bilo mogućnosti da dođemo u Bihać
Foto: nkjedinstvo.com

Fudbaler Orašja za naš portal

Mujić: Nije bilo mogućnosti da dođemo u Bihać

Susret 28. kola Prve lige FBiH između Jedinstva i Orašja danas nije odigran, jer popularni 'Labudovi sa Save' nisu uspjeli doputovati u Bihać. 

U izjavi za SportSport.ba, fudbaler Orašja Senad Mujić istakao je da razlog leži u dešavanjima koja su proteklih dana zahvatila našu zemlju.

"Nažalost zbog poplava koje su zadesile i Posavinu, nismo bili u mogućnosti doći u Bihać jer su nam blokirani putevi i prijelazi do Bihaća. Iako su mnogi mislili da je riječ o štrajku, u pitanju je ipak bila viša sila“, kazao je Mujić za SportSport.ba.

U narednom kolu, koje je na raspored u srijedu, Jedinstvo gostuje kod Branitelja, dok Orašje dočekuje Bratstvo iz Gračanice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.