Sporna situacija izazvala mnogo polemike

Mujić nije pogriješio: Radniku ispravno poništen gol

A. Beganović

Derbi susret u 17. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine u Bijeljijni su odigrali Radnik i Željezničar. 

Duel Radnika i Željezničara okončan je bez golova, iako su obje ekipe imale po nekoliko izglednih prilika, a Radnik je pred sami kraj susreta postigao gol koji je glavni sudija susreta Elvis Mujić opravdano poništio.

Ova sporna situacija izazvala je mnogo polemike, no u video prilogu se jasno vidi da je fudbaler Radnika za dres potegao fudbalera Željezničara, odnosno da je napravio prekršaj, te da je Mujić zbog toga donio ispravnu odluku.

U video prilogu pogledajte ovu situaciju...

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.