Mujić pogađao, Sloboda slavila

Tuzlaci slavili na Policama

Mujić pogađao, Sloboda slavila

Ekipa tuzlanske Slobode ponovo je odnijela pobjedu sa gostujućeg terena, nakon što su danas slavili u Trebinju kod Leotara rezultatom 3:1.

Veoma sparno vrijeme u Trebinju prouzrokovalo je dosta lošu utakmicu između domaćeg Leotara i tuzlanske Slobode. Prvo poluvrijeme proteklo je bez pravih prilika, a Trebinjci su poveli sa bijele tačke u 27. minuti, kada je najstrožu kaznu u gol pretvorio Nenad Stojanović.

Sloboda je uspjela doći do izjednačenja u 53. minuti, golom Mekića, a do kraja susreta gosti iz Tuzle bili su mnogo bolji protivnik na terenu, te su uspjeli doći do sva tri boda.

Junak pobjede Slobode na Policama bio je rezervista Mujić, koji je sa dva gola u samo tri minuta (87. i 90) donio vrijedna tri boda svojoj ekipi.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.