Napadač Slobode

Mujić: Pokazali smo da se možemo nositi sa najboljim ekipama

Jedan od strijelaca za Slobodu u prijateljskom meču protiv Željezničara bio je i Muhamed Mujić, koji je u izjavi za SportSport.ba kazao da je zadovoljan onim što je pružio u današnjem meču. 

"Ova utakmica za nas je bila veoma značajna u sklopu priprema naših i naša najvažnija utakmica do sada. Dosadašnjim radom pokazali smo da se možemo nositi sa najboljim ekipama, tako da je ovaj rezultat je plod svih nas. Sve u svemu, zadovljan sam svojom igrom i nastupom", kazao je Mujić, a potom dodao:

"Novi igrači su pokazali su da će biti značajni za ekipu Slobodu i mislim da opstanak neće doći u pitanje za sljedeću polusezonu", zaključio je Mujić. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti