Mujić: Potvrditi bod sa Pirote

U Gradišku dolazi Zrinjski

Mujić: Potvrditi bod sa Pirote

D. Banović

Od kako je na klupu stigao Vlado Jagodić, Kozara je ušla u seriju dobrih rezultata, ali će igračima iz Lijevča polja biti teško da dobru seriju nastavi protiv Zrinjskog.

Mostarci u Gradišku dolaze u nezgodnom trenutku, jer domaćin neće moći da računa na vezistu Ognjena Gnjatića koji ima tri žuta kartona, a neizvjesni su i nastupi Nemanje Stjepanovića i Miodraga Gigovića. U ekipu se vraća oporavljeni Miljan Bajić.

"Iz utakmice u utakmicu mi igramo sve bolje,  a u poslednja dva susreta uzeli smo četiri boda. Nerješen rezultat u Travniku nam je dao dodatno samopouzdanje i sad moramo da pred našim navijačima potvrdimo bod osvojen na Piroti. Bit će teško, ali na nama je da odigramo dobro i pametno kao u prošloj utakmici i onda sigurno rezultat neće izostati", rekao je napadač Senad Mujić.

Utakmica između Kozare i Zrinjskog igra se u subotu u Gradišci od 14,30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.