Mujić: Protiv Branitelja nemamo pravo na kiks

Mujić: Protiv Branitelja nemamo pravo na kiks

B. Mujezinović

U okviru 17. kola Prve lige FBiH, Budućnost će na svom terenu dočekati ekipu Branitelja. Nakon poraza u Orašju, zeleno-crni se nalaze na nezavidnoj 12. poziciji u ligi i što prije moraju podignuti formu na viši nivo ako planiraju i naredne sezone igrati u ovom rangu takmičenja.

''U subotu očekujemo pobjedu i ništa drugo nas u ovoj utakmici ne zanima. Više nemamo pravo na kiks, od samog početka moramo napasti goste i što prije doći do pogotka. Prošlo kolo smo pružili dobru partiju, međutim smatram da su sudije bile naklonjene domaćinu i na taj način nam onemogućile da se neporaženi vratimo iz Orašja.'' – izjavio je drugi strijelac Prve lige FBiH, Muhamed Mujić.

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine dao nam je komentar i o sadašnjoj ekipi Banovićana te se osvrnuo na njihovu poziciju na tabeli:

''Naša ekipa se u odnosu na proteklu polusezonu nije značanije mijenjala. Zadržali smo kostur ekipe i mislim da imamo kvalitetne igrače. Zaista ne zaslužujemo poziciju na kojoj se trenutno nalazimo, jer ova ekipa ima snage da se bori za gornji dio tabele, ali nažalost desio se pad u našoj igri. Nadam se da će sve to izgledati puno bolje u polusezoni koja je pred nama i da ćemo bez problema izboriti opstanak''.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti