Mujić: Sloboda je kvalitetnija od Jedinstva

Napadač Budućnosti

Mujić: Sloboda je kvalitetnija od Jedinstva

Utakmica na svom terenu protiv bihaćkog Jedinstva u Banovićima je označena kao najteži posao do kraja prvenstva, a upravo je jučer isti završen minimalnom pobjedom Budućnosti od 1:0. 

Po dosta teškom i nakvašenom terenu, domaća momčad uspjela je ostvariti važnu pobjedu u borbi za opstanak, a za siguran trijumf pobrinuo se Muhamed Mujić golom već u drugoj minuti susreta. 

„Za nas je ovo bila jako bitna utakmica, u kojoj smo borbenom i dobrom igrom uspjeli doći do pobjede. Jedinstvu smo od samog početka pokazali da u Banovićima nemaju šta tražiti, jer smo već u prvim minutama postignuli pogodak koji je na kraju bio pobjedonosni“, kazao je Mujić za SportSport.ba, dodavši:

„Mislim da su Bišćani ušli dosta podcijenjivački u ovu utakmicu i to im se osvetilo. Imali su nekoliko dobrih prilika, čak i jedan prazan gol, ali na kraju je presudila borba. Poslije ove pobjede ne sumnjam u naš opstanak u ligi, a što se tiče Jedinstva, po meni je Sloboda dosta kvalitetnija ekipa i zasluženo će ući u Premijer ligu“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti