Mujić u Olimpiku!

Sutra potpis ugovora

Mujić u Olimpiku!

Adnan Beganović

Iako su za usluge mladog reprezentativca i dojučerašnjeg igrača Slobode, Muhameda Mujića, interes pokazali brojni premijerligaški klubovi, među kojima i Željezničar i Sarajevo, ovaj talentovani fudbaler karijeru će nastaviti u Olimpiku.

"Gotovo je sve. Od sutra sam i zvanično igrač Olimpika i mogu vam reći da mi je pao kamen sa srca. Sada je sve do mene", rekao je za SportSport.ba Muhamed Mujić i dodao:

"Bilo je ponuda od raznih premijerligaških klubova, ali u dogovru sa svojim menadžerom odlučio sam prihvatiti ponudu Olimpika. Sutra dolazim u Sarajevo i najvjerovatnije ću potpisati dvogodišnji ugovor."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti