Mujić: Vrijeme je za prvu pobjedu

Kozara dočekuje GOŠK

Mujić: Vrijeme je za prvu pobjedu

Adnan Beganović

U prva dva kola fudbaleri Kozare nisu uspjeli da osvoje nijedan bod, pa im je današnja utakmica protiv GOŠK-a izuzeno važna. Svi u Gradišci vjeruju da će konačno uspjeti da postignu gol i da će upisati tri boda.

"U protekla dva susreta protiv Borca i Slobode smo propustili veliki broj prilika i gol nas jednostavno nije htio. Sad sam ubjeđen da će stvari da dođu na svoje mjesto. Radili smo na realizaciji i siguran sam da će Kozara da pobjedi GOŠK. Kvalitet je na našoj strani, a i mi smo iskusniji za dvije zvanične utakmice i to je garant za dobru igru i pobjedu", rekao je  napadač Kozare Senad Mujić.

Kozara će da bude kompletna jer su se od povreda oporavili Slaviša Kovačević i Bojan Spasojević  Utakmica dva kluba koji su ušli u Premijer ligu igra se u subotu u Gradišci, a početak utakmice je u 17 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.