Mujkanović: Ne znam šta se desilo u glavi Krpića, ne može ići besplatno

Predsjednik Slobode o napadaču

Mujkanović: Ne znam šta se desilo u glavi Krpića, ne može ići besplatno

Samir Mlaćo

Sulejman Krpić, napadač Slobode, napustio je redove kluba sa Tušnja i prema svemu sudeći ne planira se vraćati u BiH. Krpić je istakao da je slobodan nogometaš, te da ga ništa ne veže za Slobodu, međutim druga strana ne misli tako.

Naime, predsjednik Tuzlaka Senad Mujkanović tvrdi za SportSport.ba da Krpić ima važeći ugovor do kraja 2019. godine, koji je Sloboda otkupila od AIK-a, iz kojeg se sjajni napadač vratio na Tušanj.

"Krpić je otkupljen od AIK-a do kraja 2019. godine, a potpisao je profesionalni ugovor koji je sada počeo da važi Naime, on je prvo imao amaterski do 31.12., a sve da odmah zaigra. Mi smo to sve odradili, ispoštovali, a istovremeno smo potpisali profesionalni ugovor koji se aktivirao. On je čak i potpisao sporazum u kojem sve piše kao što vam govorim", kazao je Mujkanović, te dodao.
"Ne znam šta mu se desilo u glavi, on bi išao kao slobodan igrač, ko i svaki igrač što želi. Mi smo AIK-u dužni još 80.000 KM, a uplatili smo već 10.000 eura. Sada ćemo uplatiti još 20.000 eura, takav je dogovor sa Šveđanima. AIK nam je izašao u susret da im uplaćujemo u ratama. Mi želimo dobro Slobodi i svi koji žele Krpića moraju sjesti sa nama".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Billy Zvornik
Ko njega zeli majketi ,bio ovde u swedskoj i obrukao se ..ljudi se krste ,kontaju.. ko nam podvali ovoga ?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi