Mujkanović u Slobodu dovodi bivšeg omladinskog reprezentativca Austrije?
Bahtić je 2013. godine sa U17 reprezentacijom Austrije igrao na Svjetskom prvenstvu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima,

Edin Bahtić stiže na Tušanj?

Mujkanović u Slobodu dovodi bivšeg omladinskog reprezentativca Austrije?

Adnan Beganović

Mladi 21-godišnji vezni fudbaler Edin Bahtić najvjerovatnije će pojačati redove tuzlanske Slobode.

Šef stručnog štaba Slobode, Slavko Petrović, sutra će obaviti prozivku na Tušnju, a kako sada stvari stoje redove tuzlanske ekipe pojačat će i Edin Bahtić.

Radi se o fudbaleru koji se i ljetos povezivao sa Slobodom s kojom je odradio nekoliko treninga, no na kraju dogovor nije postignut zbog problema sa papirologijom.

No, kako SportSport.ba nezvanično saznaje ti problemi su sada prošlost, a prvi čovjek Slobode Senad Mujkanović, postigao je dogovor sa Bahtićem koji bi u narednim danima trebao i potpisati ugovor.

Bahtić igra na poziciji centralnog veznog koja je odlaskom Amera Ordagića ostala upražnjena, a radi se o fudbaleru koji je svoju fudbalsku karijeru gradio u Austriji.

U sezoni 2016/2017 branio je boje KSV-a, a ranije je nastupao za kadetsku i juniorsku selekciju Austrije. Sa kadetima je i 2013. godine nastupao na Svjetskom prvenstvu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi