Mulalić: Džaba i zlatan trening...

Odličan start bh. stručnjaka

Mulalić: Džaba i zlatan trening...

A. Čaušević

Edis Mulalić je svoj drugi mandat na klupi Dečića startao na najbolji mogući način. 

Ekipa iz Tuzi je u prvom kolu igrala protiv najtežeg moguće protivnika i upisala pobjedu. Sa 2:0 Dečić je pobijedio favorizovanu Budućnosti.

Mulalić je poslije utakmice kazao kako s timom nije ni mjesec, a da je sve uzalud ukoliko igrači ne ispoštoju ono što se traži od njih.

"Tri i po nedjelje sam zajedno sa ovim momcima i možeš zlatan trening dati ako igrači to ne ispoštuju ne vrijed. Mislim da je bilo presudno prvo poluvrijeme. U nastavku smo se nesvjesno povukli, ali smo nakon toga dobro stali da postignemo drugi gol. Imali smo još situacija, ali treba biti skroman", kazao je bh. stručnjak.

Mulalić polako, ali sigurno postaje cijenjeno trenersko ime u Crnoj Gori pošto sa timovima koji su autsajderi radi zaista odličan posao što pokazuje i ova pobjeda nad aktuelnim prvakom te zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi