Igman tražio penal, Mulalić izgubio živce, Bodul vratio stvari na početak

Dosta uzbuđenja u Konjicu

Igman tražio penal, Mulalić izgubio živce, Bodul vratio stvari na početak

Admin Čaušević

Itekako uzbudljiv i sadržajan meč u Konjicu igraju Igman i Sarajevo, a nakon nešto više od pola sata igre rezultat je izjednačen, 1:1. 

Anđušić je bio taj koji je goste doveo u vodstvo, ali njihova radost nije predugo trajala pošto je Bodul vratio stvari na početak.

Iskusni veznjak je zabio sa oko 20 metara nakon što je lopta promijenila smjer te prevarila Rogića na golu.

Iz poštovanja prema bivšem klubu Bodul je odlučio da ne slavi gol, dok su se publika kao i ostali u taboru Igmana poprilično radovali.

Inače, golu je prethodila sporna sitaucija u kaznenom prostoru Sarajeva nakon duela Ramića i Đuričkovića.

Oglasi

Usporeni snimak je pokazao da je u duelu bilo guranja i povlačenja nakon čega je Ramić pao, ali sudija Kazlagić nije pokazao na bijelu tačku.

Uslijedili su protesti domaćina, prije svih trenera Mulalića koji je trčao za sudijama tražeći svoju pravdu. 

Na kraju je šef struke Igmana dobio žuti karton zbog protesta i već mu prijeti suspenzija pošto je i u prošlom kolu protiv Širokog Brijega također požutio.

Domaćina je već na samom startu meča zadesio problem za naredni susret, odnosno duel sa Željezničarom jer je Bešagić dobio treći žuti karton i čega ga meč suspenzije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, tribine stadiona u Konjicu su odlično popunjene. Brojnu podršku imaju i gostujući fudbaleri pošto su Horde zla ispunile gostujući sektor. 

Tokom utakmice navjerniji navijači Bordo tima su istakli i zastavu Palestine kao znak podrške narodu te zemlje zbog oružanog sukoba sa Izraelom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
Ovo je prvo faul u napadu bio... tako da mali plavi ni jeeedne, ofirate se
1 4
Frane
Bio je penal i nije bilo zaleđe, realan rezultat 3:1, ni plaćeni Šipović za sad ne pomaže.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi