Mulalić nakon preokreta ugasio snove Budućnosti o jesenjoj tituli
Rudar se trenutno nalazi na šestom mjestu.

Rudar u drugom dijelu do tri boda

Mulalić nakon preokreta ugasio snove Budućnosti o jesenjoj tituli

S. Mlaćo

Rudar iz Pljevlja koji sa klupe predvodi bh. stručnjak Edis Mulalić slavio je danas na svom terenu u derbiju 17. kola Prve lige Crne Gore protiv favorizovane Budućnosti 2:1.

Bakić je doveo goste u vodstvo i bio je to rezultat prvog poluvremena, no dmaće se bude u drugom dijelu i dolaze do tri boda. Soppo je pogodio u 67. minuti za 1:1, da bi Zečević deset minuta prije kraja pogodio za konačnih 2:1.

Rudar je ovom pobjedom srušio snove Budućnosti o jesenjoj tituli, te se sada nalazi na šestom mjestu, dok je Budućnost četvrtoplasirana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti