Željo slavio na Tušnju

Mulalić: Ovu pobjedu poklanjamo navijačima

E. Škorić

Edis Mulalić, trener Željezničara, dao je izjavu za novinare nakon pobjede nad Slobodom.

U sjajnom ambijentu na Tušnju Željo je slavio golom Ivana Lendrića.

"Dosta težak meč. Nismo dobro otvorili prvih 20-25 minuta. Sloboda je odigrala kvalitetnije, a kasnije su igrači sve ispoštovali što smo dogovorili. Nismo željeli da igramo flastera na Zebi, jer bi gubili igrača. No, Sloboda je i dalje najbolja ekipa, a ako smo ih danas pobijedili, onda nismo ni mi loši", kazao je Mulalić.

Sve fer i korektno 

"Otišli smo prije utakmice na mezar Mustafi Hukiću i nije šuplja. Trebamo se svi okrenuti sportu i fudbalu. Ništa ljepše nego ovako puno publike na stadionu, a tri boda poklanjamo navijačima. Znao sam da je Tuzla sportski ambijent i sportski grad".

Želji su se poklopili rezultati...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo se sada uključili u borbu za Evropu kroz prvenstvo i vartili smo se gdje je Želji mjesto - u vrh. Na dobrom smo putu, ali još ima puno kola. Ova pobjeda nas neće zavarati. Idemo i daje skromno, tiho i mirno", ističe Mulalić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi