Trener FK Željezničar

Mulalić: Trudimo se dovesti još nekoliko igrača

FK Željezničar će nakon sedmodnevnih priprema u Sarajevu nastaviti rad u Međugorju.

Fudbaleri tima sa Grbavice u svojoj tradicionalnoj bazi će imati znatno bolje uslove za rad, a uoči polaska prisutnim novinarima se obratio i trener Edis Mulalić koji je najavio i dolazak još nekoliko novih fudbalera. 

"U Sarajevu nas je dobro služilo vrijeme u proteklih sedam dana, a sada kada je pao snijeg idemo u Međugorje. Mislim da ćemo se naviknuti na bolju i blažu klimu i odraditi sve što smo planirali", kaže Mulalić i potom dodaje: 

"Trudimo se da dovedemo još tri igrača. Da li će nam se oni priključiti u Međugorju, nisam siguran, do papirologije je. Trenutno smo na 80 posto što se tiče igračkog kadra i u suštini to smo to i u glavi zacrtali", istakao je Mulalić.

Na pitanje da li će teško izabrati najjači sastav, Mulalić je odgovorio: 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Najteži trenerski posao je to posložiti sve. Bolje i lakše je kad imaš veći izbor, nego kad nemaš. Kadar koji imamo je sposoban i širok da se može napraviti idealnih jedanaest", zaključio je trener FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi