Mulalić zbog kolege izgubio živce: Glumim majmuna iz nedjelje u nedjelju i on tako izjavi...
FOTO: Decic

Njegov tim je primio pogodak u petoj minuti sudijske nadoknade

Mulalić zbog kolege izgubio živce: Glumim majmuna iz nedjelje u nedjelju i on tako izjavi...

S. Mlaćo

Zanimljivo je danas bilo u duelu Sutjeske i Dečića koji sa klupe predvodi bh. stručnjak Edis Mulalić.

Gosti su vodili do pete minute sudijske nadoknade, a onda pogodak i 1:1.

Trener Sutjeske Miljan Radović smatra da je remi realan ishod, te ističe da je zadovoljan s obzirom da je njegov tim ganjao rezultat.

Mulalić je na te riječi izgubio živce.

“Vjerujem da smo zaslužili tri boda. Glumim majmuna iz nedjelje u nedjelju, dajem korektne izjave i onda dođe moj kolega i kaže “nije ovo ništa, ovo je pravedan rezultat”. Imam ponekad osjećaj kao da smo gledali različite utakmice. Mislim da je trebalo da dobijemo jer smo bili bolji. Sutjeska je veliki tim, nisu nas pobijedili ove sezone. Dakle, ni mi nismo loši”, kazao je Mulalić, prenosi cg-fudbal.com.

Mulalićev tim je ostao na drugom mjestu i jedina je neporažena momčad u ligi, iako se ove sezone tek vratila u elitni rang.

Top Komentari

sipopugaloma
Jao seljaka Boze dragi, ofira nas u CG poslije svakog kola...
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi