Mulaosmanović: Cilj je bio da vidimo može li pojačati konkurenciju

Bh. kadeti slavili protiv Slovenije

Mulaosmanović: Cilj je bio da vidimo može li pojačati konkurenciju

Kadetska reprezentacija BiH danas je u Trening centru N/FSBiH odigrala prijateljski meč protiv Slovenije.

Mladi bh. nogometaši su na kraju slavili rezultatom 2:1 golovima koje su postigli Andrija Drljo i Madžid Šošić, a nakon pobjede nad Slovenijom zadovoljstvo nije skrivao ni v.d. selektora Adin Mulaosmanović, iako naglašava kako rezultat nije bio u prvom planu.

"Na prethodnom zimskom kampu su se nametnuli neki igrači i danas su dobili šansu. Imali smo pet novih igrača u prvoj postavi. Cilj nam je bio da vidimo možemo li pojačati konkurenciju i momci su pokazali želju i zalaganje. Rezultat možda i nije bio u prvom planu, ali raduje nas što smo ostvarili pobjedu. Nastavićemo da se pripremamo za elitni krug kvalifikacija", izjavio je Mulaosmanović.

BiH i Slovenija će u TC NS/FS BiH u Zenici odigrati još jedan meč 21. februara u 11:00 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi