Trener kadeta Željezničara

Mulaosmanović: Jedna greška je odlučila

Kadeti Željezničara poraženi su u gradskom derbiju od Sarajeva sa minimalnih 1:0, a utakmicu je odlučila jedna izgubljena lopta veznog reda ekipe sa Grbavice.

Ipak, trener kadetske selekcije Plavih, Adin Mulaosmanović nije bio pretjerano razočaran zbog poraza svoje ekipe.

"Prije svega čestitao bi našim komšijama na sasvim zasluženoj pobjedi. Bila je ovo jedna čvrsta i korektna utakmica, dosta borbena. Nije tu bilo neke mnogo lijepe igre za ljubitelje fudbala koji su došli da gledaju ovaj derbi", rekao je Mulaosmanović, te dodao:

"Jedna greška je odlučila, jedna izgubljena lopta na sredini terena i oni su uspjeli da nas kazne. To je sve što je u današnjoj utakmici vrijedno pomena. Obje ekipe su u nekom grču ušle u ovu utakmicu. Glavni igrači i Želje i Sarajeva nisu dali svoj maksimum. Većinom se igralo na sredini terena. Što se tiče utakmice, poraženi smo i ne mogu biti zadovoljan. Komšijama čestitam, sada imaju bod više. Na proljeće će prvenstvo biti mnogo zanimljivije".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.