Nakon pobjede nad Sarajevom

Mulaosmanović: Mislim da smo zasluženo pobijedili

Kadeti Željezničara u gradskom su derbiju sa Sarajevom stigli do pobjede od 2:1. 

Trijumf izabranicima Adina Mulaosmanovića donio je Denis Žerić pogotkom iz slobodnog udarca.

"Bila je ovo utakmica s dosta šansi. Mi smo u prvom poluvremenu postigli gol, odmah smo poslije toga imali još nekoliko situacija da postignemo taj drugi ali nismo uspjeli. Momci su danas odigrali jednu dobru utakmicu iako je bila velika sparina i na tome im treba čestitati", rekao je trener kadetske selekcije Željezničara Adin Mulaosmanović, te dodao:

"Već na startu drugog poluvremena smo imali šansu da povećamo vodstvo na 2:0, ali je nismo iskoristili. Nakon toga je Sarajevo izjednačilo, napravilo nam je mali pritisak, gdje smo se malo gubili u zadnjoj liniji. Ipak, iz prekida je pogodio Denis Žerić koji je danas bio malo rezervisan za igru, ali je na kraju sve to popravio jednim prelijepim golom. Mislim da smo sasvim zasluženo pobijedili".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.