Muller ne želi otići iz Bayerna

Rekao "ne" svima koji ga traže

Muller ne želi otići iz Bayerna

Jedan od najboljih njemačkih reprezentativaca u Južnoj Africi, Thomas Muller, javno je odbio sve zainteresovane klubove, rekavši kako želi ostati u Bayernu.

20-godišnji ofanzivac je briljirao prošle sezone u dresu minhenskog Bayerna, te na Svjetskom prvenstu u Južnoj Africi, gdje je sa pet pogodaka i tri asistencije osvojio Zlatnu kopačku.

Svojim sjajnim igrama skrenuo je pažnju mnogih europskih giganata, ali im je poručio:

"Za mene je najvažnije da nastavim s igračkim napretkom. U Bayernu imam savršene uvjete i ako se nastavim razvijati i budem sve bolji, to će značiti i da će Bayern biti uspješan. Stoga, uopće ne mislim o transferu. Znam da ne smijem uzimati zdravo za gotovo priliku igranja u Munchenu te za početak moram ovu visoku razinu zadržati u godinama koje slijede. Da mi netko ponudi da s Bavarcima nastupam sljedećih deset godina, odmah bih to potpisao."

Christian Nerlinger, sportski direktor Bayerna rekao je kako uprava sprema novi ugovor za Mullera, koji će biti dosta poboljšan.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.