Muminović: Želim napustiti Borac

Čelik bi ga rado vidio u svojim redovima

Muminović: Želim napustiti Borac

A. Beganović

Početkom tekuće sezone Milan Muminović iz Sarajeva je otišao u Borac gdje je predstavljen kao veliko pojačanje. Međutim, kako je sezona odmicala Muminović je sve manje igrao, pa je izrazio želju za odlaskom.

U razgovoru za SportSport.ba ovaj fudbaler je potvrdio da je pismenim putem podnio zahtjev za raskid ugovora, no iz Banja Luke još uvijek nije dobio nikakav odgovor.

"U Borac sam došao sa velikim ambicijama, međutim, nisam zadovoljan minutažom koju sam imao u prvom dijelu sezone, te zbog toga želim otići. Pismenim putem sam podnio zahtjev za raskid ugovora, no još uvijek nisam dobio nikakav odgovor. Za nekoliko dana, tačnije 10. januara imam sastanak sa čelnicima kluba i tada će mnogo toga biti jasnije. Nadam se da ćemo se rastati na obostrano zadovoljstvo", rekao je Muminović za naš portal.

Za usluge ovog igrača zainteresirani su brojni klubovi, a SportSport.ba saznaje da bi ga u svojim redovima vrlo rado vidio zenički Čelik.

"Ima dosta klubova koji bi me voljeli vidjeti u svojim redovima, no sada je o tome rano govoriti. Želim prije svega da riješim svoj status pa ću onda dobro odvagati i odabrati najbolju opciju. Želim igrati i to mi je u ovom trenutku najvažnije", zaključio je Muminović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.