Muntariju tri utakmice suspenzije

Muntariju tri utakmice suspenzije

E. Škorić

Nogometaš Milana Sulley Muntari suspendovan je na tri utakmice zbog direktnog crvenog kartona kojeg je dobio u gostima kod Intera.

Inter je u nedjelju navečer, pogotkom Rodriga Palacija, savladao Milan u velikom gradskom derbiju, a Muntari je u završnici isključen nakon što se krenuo fizički obračunavati s Interovim veznjakom Zdravkom Kuzmanovićem.

Sportski sud Italijanskog nogometnog saveza odlučio ga je kazniti s tri utakmice neigranja, pa Ganac neće biti na raspolaganju Rossonerima u duelima s Atalantom, Sassuolom i Veronom.

Po jednu utakmicu suspenzije zaradili su Anderson Da Silva Miguel iz Cagliarija, Campagnaro Hugo Armando iz Intera, Alessandro Diamanti iz Bologne, Gyorgy Garcis iz Bologne, Massimo Gobbi iz Parme, te Emerson iz Livorna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.