Munteanu potpisao za Arminiju

Klubovi ušli radno u novu godinu

Munteanu potpisao za Arminiju

Adnan Beganović

Rumunjski reprezentativac Vladu Munteanu je prvog dana nove godine potpisao ugovor za Arminiju iz Bielefelda. 

Rumunjski veznjak Vladu Munteanu je novi član prvoligaša iz Bielefelda. Munteanu je imao ugovor sa Wolfsburgom ali je bio na pozajmici u Auxerru zbof veoma loših odnosa sa trenerom Wolfsburga, Felixom Magathom.

Vladu Munteanu je u svojoj karijeri igrao još za bukureštanski Dinamo i Energie iz Cottbusa za koji je u Bundesligi postigao 13 golova. Rumunjski veznjak je prvo pojačanje Arminije kojoj predstoji grčevita borba za ostanak u društvu najboljih. Prvi dio sezone završili su na  14. mjestu sa postignutih samo 15 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.