Mura slavila, Fajić opet pogodio

U 23. kolu prvenstva Slovenije

Mura slavila, Fajić opet pogodio

A. Beganović

Kompletirano je 23. kolo fudbalskog prvenstva Slovenije u kojem je Mura uz novi pogodak bh. internacionalca Nusmira Fajića sa 2:0 savladala Triglav.

Nekadašnji napadač Travnika, Nusmir Fajić, nastavio je sa dobrim partijama u dresu Mure. Naime, u današnjem duelu sa Triglavom bh. napadač je postigao pogodak za 1:0 u 54. minuti, da bi šest minuta prije kraja Bohar pogodio za konačnih 2:0.

Inače, Fajiću je ovo deveti prvenstveni pogodak, a Mura se nalazi na sjajnom trećem mjestu prvenstvene tabele sa 38 osvojenih bodova. Maribor je prvi sa 52, dok je Olimpija druga sa 40 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti