Muratović kažnjen zbog izjave
Muratović ogorčen na potez trenera

Bh. igrač u nemilosti

Muratović kažnjen zbog izjave

Samir Muratović, bh. reprezentativac i član Šturma iz Graza koji je nedavno eliminisao Široki Brijeg iz drugog pretkola Evropske lige, biće kažnjen zbog izjave.

Naime, Muratović je u razgovoru za Kleine Zeitung kazao kako ga je šokirao potez njemačkog trenera Franca Fode, koji ga nije uveo u igru na «Pecari», u revanš meču 2 pretkola (1:1).

»Ogorčen sam. Ne mogu da vjerujem da me je trener zaboravio staviti u tim u mojoj zemlji, BiH čiji dres nosim. Sa njim sam završio. Nema više razgovara", kazao je Muratović i nastavio:

"Kakav je čovjek pokazao je kad me u domovini cijelu utakmicu zadržao na klupi», istakao je između ostalog Muratović.

Nakon njegovog istupa u medijima, čelnici  klubu najavili su disciplinski postupak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.