Murphy: Hodgsonu treba vremena

Murphy: Hodgsonu treba vremena

Kapiten Fulhama, Danny Murphy smatra da je njegovom bivšem menadžeru, Royu Hodgsonu potrebno neko vrijeme kako bi mu krenulo sve kako treba na klupi Liverpoola.

U Liverpoolu u posljednje vrijeme sve ide loše, pogotovo rezultatski. Međutim, bivši veznjak kluba sa Anfielda koji je  igrao u Fulhamu prošle sezone pod komandnom palicom sadašnjeg menadžera Liverpoola misli kako će Redsima sve krenuti na bolje, samo da daju vremena Royu Hodgsonu.

"Način na koji želi da njegov tim igra, vrsta taktike i discipline ne mogu se ostvariti preko noći. Naravno, rezultati protiv Blackpoola i Northamptona su neprihvatljivi i ne krijem se iza toga. Sve što sam rekao je da situacije i nije toliko strašna", kaže Danny Murphy, te dodaje:

"Samo pet bodova ih dijeli od četvrtog mjesta, tako da to nije dug put. Treba ostati strpljiv, ekipa ima kvalitetu. Treba Royu dati malo vremena i za Božić ćemo vidjeti gdje smo i svi ćemo biti sretniji."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.