Murphy: Rafa treba otići
Je li vrijeme da Benitez ode?

Murphy: Rafa treba otići

Sve je veći broj Liverpoolovih velikana koji misle da je vrijeme za promjenu na trenerskoj poziciji.

Tako se nakon Whelana oglasio i sadašnji član Fulhama a nekada velika uzdanica i ljubimac Anfielda, 32-godišnji Danny Murphy koji je iz Liverpoola otišao još 2004. godine.


''Ako me pitate da li je došlo vrijeme da Liverpool potraži novog trenera onda moram reći da jeste. Daleko od toga da se svetim čovjeku koji se odrekao mojih usluga onda kada nisam želio napustiti klub. Također, ne tvrdim da je on loš menadžer. Ali, zadnjih godina tim uopšte nije napredovao. Naprotiv, moglo bi se govoriti o nazadovanju.'', rekao je Murphy za News of the World.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.