Musa: Bilo je taktičkih pogrešaka
Plemići se okreću prvenstvu

Zrinjski je poražen i drugi put od Veleža

Musa: Bilo je taktičkih pogrešaka

M. Maksimović

Slaven Musa je bio svjestan da teško Zrinjski može kreirati senzaciju i da može nadoknaditi tri gola zaostatka, ali se nije predavao. Ipak, baš kao i Varešanović i on je bio prisiljen izmiješati početnih 11.

Tako su u prvoj postavi našli Živko, Zadro, Jackson, Lamešić, Aničić. Ipak nakon 60-tak sekundi sve je bilo jasno. Velež je već iz prve akcije na utakmicu postigao gol, usmjerivši susret u željenom toku.

''Čestitao bih Veležu na zasluženoj pobjedi. Iskoristili su sve naše nedostatke na današnjoj utakmici i znalački to riješili u svoju korist. Primili smo gol u prvoj minuti i naša nadanja su tu pala u vodu. Nismo danas bili dovoljno dobri i Velež nas je kaznio. Pokušali smo igrati, ali bilo je dosta taktičkih grešaka. Sada se moramo fokusirati na prvenstvo, jer nas očekuje teška utakmica protiv Sarajeva. Iz tog smo razloga u nastavku dali priliku i nekim mlađim igračima. Možda nam je ova utakmica i dobro došla, da se malo spustimo na zemlju, nakon dobre igre protiv Slavije, nakon koje se stvorila neka euforija u glavama pojedinih igrača'' kaže Musa

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.