Musa: Cilj je pobjeda, ali ni bod nije loš

Komšijski derbi u Vitezu

Musa: Cilj je pobjeda, ali ni bod nije loš

NK Vitez u subotu dočekuje ekipu Čelika na svom stadionu, a najavu susreta dali su trener Slaven Musa, te jedan od najboljih fudbalera tima Zoran Kokot.

Nakon nesretnog poraza od Sarajeva na Koševu, Slaven Musa ističe da je ekipa u potpunosti fokusirana na predstojeći susret sa zeničkim Čelikom.

“Poraz od Sarajeva smo ostavili iza sebe, od utorka smo u punom trenažnom procesu i pripremamo se za Čelik. Mi nemamo Dedića i Rašića za ovu utakmicu, te će sigurno biti nekih promjena u početnih 11. Moguće i da bude promjena koje nisu prinudne, ali o tom ćemo na dan utakmice. Prvi cilj je da ostvarimo pobjedu iako će neko reći da je nama tu i bod dobar, međutim ne znamo igrati na neriješeno pa ćemo krenuti sigurno po pobjedu”, izjavio je Musa.

Jedan od najboljih pojedinaca na Koševu je bio bivši fudbaler Željezničara Zoran Kokot, a u prvom poluvremenu je mogao postići i pogodak, no pogodio je stativu.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

“U Sarajevu smo nesretno poraženi, imali smo svoje prilike i nismo iskoristili, te nam ostaje žal za tim. Mi se spremamo utakmicu po utakmicu i naravno za Čelik. Biće jako teško, znamo šta im znači ova utakmica, ali i nama mnogo znači. Nećemo ići na bod, već na sva tri”, izjavio je Kokot, koji je u prvoj utakmici na Bilinom polju jesenas postigao jedini gol za tri boda Vitežana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi