Musa: Euforija nam je najmanje potrebna

Široki Brijeg pred Rudar

Musa: Euforija nam je najmanje potrebna

Opijeni slatkim trijumfom na Koševu Širokobriježani će na svojoj Pecari dočekati prijedorski Rudar. Tim Slavena Muse izraziti je favorit pred ovaj meč.

"Imamo tu ulogu, ali ona ništa ne predstavlja ukoliko je ne opravdamo na samom terenu. Kvalitet je objektivno na našoj strani, ali daleko od toga da se smijemo opustiti ili podcijeniti sutrašnjeg protivnika. U slučaju da ne pobijedimo uprskali bismo sve ono što smo uspjeli napraviti u prva tri kola," kaže trener Širokog Brijega, Slaven Musa.

Širokobriježani su trenutno drugoplasirani tim Premijer lige sa dva boda manje od Željezničara.

"Euforija je nešto što nam je u ovom trenutku najmanje potrebno. Naravno da smo zadovoljni do sad učinjenim, ali u miru idemo od utakmice do utakmice. Trenutno su misli okrenute samo ka Rudaru," dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.