Musa i Kolar jednoglasni: Remi je najpravedniji!

Riječ struke nakon utakmice na Pecari

Musa i Kolar jednoglasni: Remi je najpravedniji!

Široki Brijeg i Olimpic nisu na Pecari ponudili meč za pamćenje, a treneri i jednog i drugog kluba nakon utkmice bili su složni u jednome - podijela bodova najrealniji je ishod meča.

„Hvala Širokom na korektnoj igri i prijemu, to mi je izuzetno drago. Znali smo da najveća prijetnja dolazi od Zakarića, Wagnera i Kordića i mislim da smo ih dobro neutralizirali. Na kraju neriješen rezultat je najrealniji," kazao je Faik Kolar, na koga se nadovezao Slaven Musa:

„Olimpic je po meni izgledao življe, pogotovo na sredini terena. Nažalost nije bilo golova ali mislim da je remi najrealniji ishod. Nismo imali raspoloženog igrača da riješi utakmicu. Olimpic je pokazao da je kvalitetna ekipa i da nisu bez razloga u vrhu.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.