Musa: Možemo pobijediti svakoga, zašto ne i Travnik?

Široki Brijeg na Piroti

Musa: Možemo pobijediti svakoga, zašto ne i Travnik?

Nakon poraza u Gabeli Široki Brijeg će onovo na noge jednom od davljenika. Na Piroti Širokobriježani tradicionalno igraju dobro, a na posljednjem gostovanju u vezirskom gradu upisali su trijumf uz pet postignutih golova. Bilo je 3:5, a Slaven Musa sličan scenario priželjkuje i sutra, jer...

"Objektivno svakoga u ovoj ligi možemo pobijediti, pa zašto ne i Travnik? Ponovo ćemo biti oslabljeni, ali sam siguran da ćemo odigrati dobro. Najvažnije je da se niko ne povrijedi uoči Borca, odnosno uzvrata finala Kupa BiH", izjavio je Musa.

Podugačka je lista onih koji će iz raznoranih razloga preskočiti gostovanje na Piroti. Povrede i kartoni su sastavni dio posla, iako pojedinci treniraju s ostatkom tima ali ne punim intezitetom obzirom da povrede još uvijek nisu u potpunosti zaliječene.

"U Travnik ćemo sa petnaest igrača i dva golmana. Svi ravnopravno konkurišu za tim. Juniore ovog puta nemam namjeru voditi. Landeka se požalio na bolove u predjelu mišića, Damir Džidić i Šilić su već duže odsutni, a zbog žutih kartona će pauzirati Ivanković, Ješe i Zlomislić. Važno je da se vraćaju Wagner, Kordić i Serdarušić, mada je upitno koliko Anto u ovom momentu može. Najviše problema imam u veznom redu, tamo imam pet – šest igrača od kojih mi dvojica ključnih, koji su iznijeli sezonu, ovog puta nedostaju", dodao je Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.