Musa Muhammed pronašao novi klub

Karijeru nastavlja u Bugarskoj

Musa Muhammed pronašao novi klub

Midhat Šljivak

Nigerijski fudbaler Musa Muhammed (21) pronašao je novi klub.

Ovaj 21-godišnji desni bek, koji je jednu polusezonu nosio dres sarajevskog Željezničara, karijeru nastavlja u Bugarskoj, odnosno u ekipi Lokomotiv Plovdiv.

Musa će u tim iz Plovdiva doći kao posuđen igrač turskog Bašakšehira, a u redovima bugarskog tima će ostati u narednih godinu dana.

Musa je u februaru ove godine došao na šestomjesečnu posudbu u Željezničar. Iako je najavljivan kao veliko pojačanje, Nigerijac se na Grbavici nije naigrao i nastupio je u samo devet utakmica uz jednu upisanu asistenciju za gol.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovog ljeta se vratio u Tursku. Međutim, u Bašakšehiru na njega ne računaju ozbiljno, pa je odlučeno da on ode na novu posudbu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi