Musa: Nećemo podcijeniti Mladost

Trener Širokog oprezan

Musa: Nećemo podcijeniti Mladost

Blijedo izdanje i dva izgubljena boda protiv Olimpica na domaćem terenu, fudbaleri Širokog Brijega nadoknadili su u Bijeljini gdje su u okviru Kupa porazili domaći Radnik plasiravši se među osam najboljih klubova u takmičenju u kojemu upravo oni brane titulu. 

„Put je bio iscrpljujući, ali se ne žalimo, posebno iz razloga što smo pobijedili i zadržali dobru atmosferu unutar tima,“ kaže trener Slaven Musa.

U suprotnom smjeru danas će krenuti ekspedicija Mladosti iz Velike Obarske koja sutra na Pecari želi iznenaditi i skinuti skalp Musinom timu.

„Sve protivnike jednako moramo respektovati, pa time i Mladost iako će neko možda kazati da oni spadaju u red slabijih protivnika. Ja ih i moji igrači sigurno nećemo podcijeniti, već ćemo u meč ući puni elana s ciljem da pobijedimo i ostanemo na pobjedničkom kolosijeku,“ kazao je Musa, te dodao:

„Objektivno mi jesmo favoriti pred sutrašnji meč. Imamo prednost domaćeg terena, kvalitet je na našoj strani, ali to ne mora ništa da znači. Ulogu favorita moramo potvrditi na samom terenu, a to ćemo uspjeti samo uz maksimalan trud svih igrača.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.