Musa: Nismo zaslužili poraz na ovaj način

Razočaran...

Musa: Nismo zaslužili poraz na ovaj način

Edmir Škorić

Trener Širokobriježana Slaven Musa razočaran je zbog načina na koji je njegova momčad poražena u posljednjem susretu jesenjeg dijela šampionata Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Musu je očito "pogodio" trenutak iz 92. minute, kada je sudac dosudio penal za domaće nakon Džidićevog igranja rukom u vlastitom kaznenom prostoru, iako je očito da je lopta udarila u ruku domaćeg braniča.

 

"Ne može se ova utakmica porediti sa onom protiv Borca. Danas bolji protivnik, ambijent odličan. Čestitam Amaru i Želji na zasluženoj pobjedi. Mislim da mi nismo zaslužili da izgubimo na ovakav način. Protumačite to kako hoćete, ali da neko ukrade šou na ovaj način... Moram biti razočaran",  kazao je Musa i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Željo se na kraju podigao i mislim da su zasluženo na prvom mjestu. Imaju odličnu ekipu, odlično su vođeni, imaju dobre navijače. Što se nas tiče, mogu biti ponosan na svoje igrače. Šteta za nas što se završava prvi dio sezone jer smo u formi. Zadovoljan sam igorm, ali razočaran sam zbog poraza."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.