Musa: Ostaje žal zbog propuštenih prilika

Radnik i Široki Brijeg remizirali u Bijeljini

Musa: Ostaje žal zbog propuštenih prilika

Bodove osvojene u osmom kolu jučer trijumfom nisu okrunili ni Radnik ni Široki Brijeg, koji su u međusobnom duelu remizirali. 

Prema prikazanom tokom devedeset minuta Široki je bio mnogo bliži pobjedi obzirom na nekoliko odličnih prilika koje su napadači tima sa Pecare uspjeli promašiti u Bijeljini.

„Ostaje žal zbog nekoliko propuštenih prilika, posebno pri rezultatu 1:0 za nas. Da smo kojim slučajem otišli na 2:0 siguran sam da bismo ostvarili još jednu pobjedu. Ovako smo se morali zadovoljiti bodom jer je Radnik kaznio sve naše promašaje desetak minuta prije kraja utakmice. Dobro je ako smo već primili gol da on nije došao iz neke naše greške ili neopreznosti, već mu je pridonio kvalitet protivničkih igrača,“ kazao je Slaven Musa po završetku utakmice u Bijeljini.

Mnogo zadovoljniji bodom bio je domaći strateg Srđan Bajić:

„Kada se sve oduzme i sabere onda je remi najrealniji ishod. Zadovojan sam bodom,“ poručio je Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.