Musa: Po mom mišljenju zasluženo smo slavili

Široki pobijedio Velež

Musa: Po mom mišljenju zasluženo smo slavili

Široki je rezultatom 2:1 savladao Velež na svojoj Pecari, nakon što su Rođeni poveli sa 1:0.

Velež je poveo golom Okića, ali su domaći preokrenuli i slavili, golovima Šilića i Barišića.

"Rano primljen pogodak promijenio je tok utakmice. Nakon istog smo krenuli ofanzivno, sa puno rizika, pa se Veležu otvorila šansa da nas ugrozi iz kontranapada. Na kraju smo uspjeli preokrenuti i po mom mišljenju zasluženo slaviti. Čestitam Veležu na korektnoj i dobroj igri, a drago mi je što je Barišić nakon ulaska s klupe postigao pogodak", nakon utakmice izjavio trener Širokog Slaven Musa.

"Nismo bili loši, odigrali smo sasvim solidno, no na kraju nismo uspjeli doći do pozitivnog rezultata. Nemam šta prigovoriti svojim momcima jer su ostavili srce na terenu", rekao je trener Veleža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.