Musa: Uprkos remiju Levski ide dalje

Slaven Musa boravio u Sofiji

Musa: Uprkos remiju Levski ide dalje

Slaven Musa sa tribina stadiona Levski u Sofiji posmatrao je meč između istoimenog kluba i kazahstanskog predstavnika Irtysa koji je na kraju završen remijem bez golova.

Bez obzira na povoljan rezultat iz prvog meča, Musa je mišljenja da Kazahstanci nemaju velike izglede da u drugom pretkolu zaigraju protiv našeg predstavnika.

“Levski je kvalitetniji, to je vidljivo bilo cijelim tokom meča. Nisu uspjeli kapitalizirati bolju igru i postići gol. Čak su promašili i jedanaesterac,” kaže Musa, te dodaje:

“U Bugarskoj su jedna od najboljih ekipa. Imaju internacionalce iz Portugala, Brazila, Holandije, uz to i dva donedavna reprezentativca Bugarske. Igraju moderan fudbal i mislim da i dalje imaju veće šanse za plasman u drugo pretkolo. Ukoliko budemo igrali protiv njih greške ćemo morati svesti na minimum. Morati ćemo biti posebno raspoloženi želimo li se plasirati u treće pretkolo.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.