Musa: Zaslužili smo sve osim poraza

Trener Viteza iskren nakon utakmice

Musa: Zaslužili smo sve osim poraza

Samir Mlaćo

Deveto mjesto i 20 osvojenih bodova skor je nogometaša Viteza nakon 18. odigranih kola u Premijer ligi.

 Vitežani su danas pružili dobru partiju protiv lidera Zrinjskog (0:1), ali su utakmicu završili pognutih glava. Trener Viteza Slaven Musa imao je za čim žaliti nakon utakmice. 

"Prvo čestitke Zrinjskom, borili su se i zasluženo slavili. Nisam zadovoljan porazom jer smatram da smo zaslužili sve osim poraza. Imali smo bolje prilike od Zrinjskog, ali ako ne dadnete pogodak, onda primite. Ja nemam šta zamjeriti svojim igračima. Nećemo praviti spektaklularne promjene, a tražit ćemo da dovedemo 2-3 igrača, te će nam klasični napadač biti posebno potreban", kazao je Musa. 



musa by goloviliga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi